Skummel Halloween for ungdom i Smørsteintunnelen

Smørsteintunnelen, Holmestrand

Den perfekte location for en skikkelig skummel halloweenfeiring: Smørsteintunnelen. Tør du å gå gjennom en 250 meter lang og skummel tunnel? Inne er det mørkt, en hører rare lyder og ser skumle skikkelser.
Men det blir ikke bare skummelt. Turlaget serverer grillpølser og fersk popcorn fra bålet og saft.

Passer for barn fra 5. klasse, elever fra ungdomsskoler og videregående

Tid:
5.-7. klasse kl. 17 – 18.30
fra 8. klasse kl. 19 – 22
Antrekk: Du må gjerne kle deg ut, men også spøkelser kan fryse:  Husk godt yttertøy og gode sko.

Beliggenhet: Smørsteintunnelen ligger på RV 313, nord i  Holmestrand kommune rett før du kommer til Sande. Tunnelen er en del av turstien mellom Holmestrand og Sande.

Oppmøtested: På nordsiden av Smørsteintunnelen, dvs på siden som vender mot Sande.

Adkomst: Egen bil, sykkel eller til fots.

Parkering: Det er kun få parkeringsmuligheter. Parkeringsvaktene anviser plass. Kjør sammen flere!

Arrangement nr. 14 av 20

Arrangementet blir gjennomført av Ungdomsklubben i Sande, Ungdomsrådene i Sande og Holmestrand, Holmestrand og Omegn Turistforening med DNT Ung, Frivilligsentralen i Holmestrand (Natteravnene), Frivilligsentralen i Sande, Profil lyd og lys Sven Nilsen.

«Halloween i Smørsteintunnelen» blir arrangert med støtte fra Frifond – Ungdom og Fritid, Krutt v/ folkehelsekoordinator i Sande kommune og #20 til 2020, arrangementsserien for å markere sammenslåingen av Sande og Holmestrand kommuner (arrangement nr. 14 av 20)

Vi ønsker en skummel fornøyelse!

Kart til smørsteintunnelen