Hvem blir den første innbyggeren i den nye kommunen?

Om en knapp måned er Holmestrand og Sande kommuner en ny kommune, og den første babyen som blir født etter nyttårsaften blir den første innbyggeren i den nye kommunen. Det ønsker kommunen å gjøre stas på.
Det er i gjennomsnitt 20–25 fødsler pr. måned i området Hof, Sande og Holmestrand. Om du begynner å bli høygravid og har termin rundt nyttårsaften er det mulig at det er din baby som blir den første innbyggeren i den nye kommunen.

Holmestrandgenseren i gave

Den første borgeren i nye Holmestrand kommune skal få en nystrikket genser som barnet kan vokse i. Og genseren er ingen ringere enn Holmestrandgenseren 2020! Holmestrandgenseren 2020 er inspirert at kommunens flunkende nye våpenskjold «Eikebladet». Design av Holmestrandgenseren 2020 er ved Laila Ims og medstrikket av Jeanett Zell Gurrich. Holmestrandgenseren figurerer på forsiden av innbyggermagasinet. Gaven blir laget av Motepinnen i Holmestrand i samarbeid med kommunen.