Den siste dagen i oktober var det duket for det 13 arrangementet i 20 til 2020, næringslivskonferansen næringsrikt.

Over 200 mennesker møtte

Holmestrand næringsforening, Sande næringsråd, Sande kommune og Holmestrand kommune inviterte til en stor heldags næringslivkonferanse i Selvikhallen i Sande den 31. oktober. Det kom over 200 mennesker på konferansen hvor mange var fra store deler av næringslivet til de to kommunene.
På konferansen var det satt opp 24 stands, eget publikumsområde og fra scenen ble det avholdt flere korte foredrag fra aktuelle næringsaktører. Vår nye ordfører Elin Weggesrud hadde æren av å åpne og avslutte konferansen. Konferansier for arrangementet var Nils Ingar Aadne (Nilsi), til alles begeistring. Nils Ingar sørget for humor gjennom programmet og gode dialoger med foredragsholderne. Det er første gang en slik konferanse arrangeres i Sande og Holmestrand, men forhåpentligvis ikke den siste.

Vi må ta hensyn til miljøet

Eier i ASKO, Torbjørn Johannson var en av foredragsholderne og hadde sterkt fokus på det grønne skiftet og hvor viktig det er for oss alle å gjøre miljøvennlige tiltak. ASKO har som amibjson å bli bærekraftig og klimanøytral. Det betyr å ha fokus på energieffektiviserende tiltak og ikke minst fornybare ressurser.

Handelen er ikke død, bare endret

Linn Bredesen fra Virke holdt og foredrag på næringslivkonferansen og fokuserte på at handelen ikke er død, bare endret. Hun snakket om hvor viktig det er å være der kunden er og der kundereisen starter, nettopp ofte på mobilen på nett. Det er og mange kunder i dag som bruker prisjakt.no for å sammenligne pris på produkter.

Andre som holdt foredrag gjennom dagen var:

– Christine S. Helgø, ordfører i Stavanger kommune
– Camilla Røed, eier av Fudske gård
– Knut-Andreas Kran, daglig leder for prosjektet i hanekleiva for ASKO
– Thor Ambjørg Kjeldaas, eier av Kjeldaas
– Unni Clausen for NOAH
– Geir Olai Jordanger fra Trysilhus
– Pål Nordby for Jarlsberg Avis.
Det ble og flott underholdning med Annikken Kolstad, Jan Tore Saltnes, Mathias Eick og Bjørn Luksengård.

Les mer om næringslivkonferansen

Her finner du en oversikt over alle arrangementene i 20 til 2020