Nye Holmestrand kommune får sin første ansatte robot, en chatbot som er tilgjengelig 24 timer i døgnet, via den nye nettsiden som lanseres i januar.

Men før chatboten kan starte jobben sin, må den trenes skikkelig opp – av de som skal bruke den – altså innbyggerne!
Derfor søker vi nå innbyggere fra Hof, Sande og Holmestrand, i alle aldre- som kunne tenke seg å jobbe 3,5 timer i desember med intensiv robottrening av vår chatbot.

Du vil hjelpe til med å trene vår chatbot til å gi skikkelige gode svar. Du vil ha det gøy med andre robottrenere, og du vil få mat og drikke.

Tid: 9. desember kl 17.00-19.00
Sted: Holmestrand bibliotek
Ta med: din smarttelefon eller ipad om du har. Vi vil også ha utstyr tilgjengelig.
Opplæring vil bli gitt.

Vil du bli robottrener for en dag?

Høres dette interessant ut? Fyll ut vårt enkle søkerskjema, og vi vil velge ut 10 robottrenere.
Frist for å søke: 29. november

Søknadsskjemahttp://bit.ly/bli-robottrener
Aktuelle robottrenere vil få beskjed 2. desember.

Chatboten blir et tilbud til innbyggere i tillegg til de tradisjonelle kontaktmåtene som telefon, e-post og personlig møte. Chatboten kan svare på tusenvis av spørsmål, og gjennom chat kan innbyggere få svar på mange av sine spørsmål.