1. januar 2020 er Sande og Holmestrand én kommune. Det er kun tre måneder til. Den nye kommunen vil ha over 24 000 innbyggere. Allerede nå merker vi økning i nyetablering av bedrifter og tilflytning, så vår attraksjonskraft er økende.

Vi blir portalen til Vestfold og Osloregionen

Vi blir portalen til Vestfold og Osloregionen. Det er ingen tvil om at dette vil gagne oss som destinasjon, arbeidsplass og bosted.
Gode tjenester til innbyggere, større fagmiljø for ansatte, og bedre utnyttelse av ressurser er grunner til at vi slår oss sammen til én kommune.
Nye Holmestrand kommune vil bestå av stedene Hof, Sande og Holmestrand, og vil bli en kyst- og innlandskommune med lang kystlinje og kort vei til naturopplevelser.

God høst og god tur

Har du sett opplevelseskartet for den nye kommunen? I nye Holmestrand har vi opplevelser året rundt. Du kan ta utgangspunkt i opplevelseskartet og se noe av hva vår nye kommune har å by på. Du finner kartet på kommunens bibliotek.
Her er en høsthilsen fra rådmannen i nye Holmestrand; Hans Erik Utne:

Skal du teste ut noen opplevelser? Ta gjerne bilder, og del på sosiale medier med #JaktenPåHolmestrand
Les om opplevelseskartet for nye Holmestrand kommune her