Vi teller ned til kommunesammenslåingen mellom Sande og Holmestrand med 20 opplevelser for innbyggere og næringsliv! Dette kaller vi 20 til 2020; 20 arrangementer frem til sammenslåingen i 2020.
«Næringsrikt» heter årets næringslivskonferansen i Holmestrand. Konferansen er en del av 20 til 2020-serien, og går av stabelen 31. oktober.

Næringsrikt – årets næringslivskonferansen

Den nye kommunen er preget av vekst og utvikling, og har mye å være stolt av. Næringslivet er rikt og mangfoldig, med stor variasjon i størrelse og virksomheter. Vi har gründere som har etablert millonbedrifter og vi har aktører som leverer varer over hele verden.

Holmestrand næringsforening, Sande næringsråd, Sande kommune og Holmestrand kommune inviterer til en stor heldags næringslivkonferanse i Sande. Dette er et næringslivarrangement som vil få stor oppmerksomhet i regionen.

Nils Ingar Aadne er konferansier og foredragsholder. Fylkesmann Per Arne Olsen åpner konferansen og foredragsholdere er bl.a. styreleder Torbjørn Johannson i ASKO og Stavangerordfører Christine Sagen Helgø. I tillegg vil lokale ledere og foredragsholdere fortelle om deres vei til suksess, men også tanker om fremtiden for sitt fagfelt eller marked.
Dette blir en dag der bedriftene i den nye kommunen vår får anledning til å bli bedre kjent, bygge nettverk og bli inspirerte.

Opplevelser for store og små

Det er flere andre 20 til 2020-arrangementer folk kan oppleve den neste måneden. Håndballcup for de minste, Halloweenfeiring i Smørsteintunnellen og tre kor på en scene er noe av det man kan være med på, som en del av nedtellingen til ny kommune.

20 til 2020: finn en opplevelse som passer deg:

13. oktober: Tre kor på én scene
20. oktober: Avslutningskonsert
26. og 27. oktober: Hvordan tar du bedre bilder?
31. oktober: Næringsrikt
31. oktober: Skummel Halloween for ungdom i Smørsteintunnellen