I forbindelse med næringslivkonferansen «Næringsrikt», som går av stabelen 31. oktober, er det produsert et næringslivsmagasin.

Nye Holmestrand vil ha yrende sentrumsområder

Nye Holmestrand har en vekstprognose på 1,5 prosent. Næringssjef Knut Johansen mener dette viser at kommunen er attraktiv.
I Holmestrand og Sande har vi hatt en rivende utvikling de seneste årene. Vi har en stasjon som er topp moderne, og med utsikter om en reisevei på 45 minutter til Oslo når det nye dobbeltsporet fra Drammen blir ferdig. I Sande er det også lagt planer som vil sørge for at sentrum blir mer attraktivt, med en fortetting av både næringsarealer og boliger i tett tilknytning til buss- og togstasjon. Eiendomsutviklere sørger for flotte, nye bygg, både for boliger og næring.

En sterk utvikling i kommunen

I magasinet vil du møte mange av de sentrale aktørene som har og står for en sterk utvikling i kommunen vår. De strekker seg langt i deres næringer og bedrifter for å nå sine egne mål, men også å sette nye Holmestrand på Norges- og verdenskartet.

Se det rykende ferske magasinet «Næringsrikt» her!