Den 31. oktober inviterer Holmestrand næringsforening, Sande næringsråd, Sande kommune og Holmestrand kommune til en stor heldags næringslivkonferanse for nye Holmestrand. «Næringsrikt» er et næringslivarrangement som vil få stor oppmerksomhet i regionen.

Rikt og mangfoldig

Næringslivet er rikt og mangfoldig, med stor variasjon i størrelse og virksomheter.
I dag er det nær 7500 mennesker som er sysselsatt i den nye kommunen vår og det er på tide disse treffes. Vi inviterer derfor til en næringslivskonferanse med inspirerende foredragsholdere og gir mulighet til læring og å få nye kontakter.

Nye bekjentskap og kontakter

Nils Ingar Aadne er konferansier og foredragsholder. Fylkesmann Per Arne Olsen åpner konferansen og foredragsholdere er bl.a Stavangerordfører Christine Sagen Helgø og styreleder Torbjørn Johansson i ASKO.
Dette blir en dag der bedriftene i den nye kommunen vår får anledning til å bli bedre kjent, bygge nettverk og bli inspirerte!

En av 20 til 2020

Konferansen Næringsrikt er en del av 20 til 2020. 20 til 2020 er 20 arrangementer som markerer nedtellingen til sammenslåingen av Sande og Holmestrand kommuner 1. januar 2020.

Info om arrangementet

Selvikhallen, Sande
Dato: 31. oktober, kl. 10.00

Pris: 475, inkl. lunsj

Les mer om arrangementet her

Meld deg på her

Les mer om 20 til 2020 her