Til årets TV-aksjon trenger kommunene bøssebærere i Hof, Sande og Holmestrand. Bli med på årets viktigste søndagstur!

Ett sikkert høsttegn er TV-aksjonen, verdens største innsamlingsaksjon målt i antall frivillige og innsamlede kroner fordelt på befolkningen.

I år går inntekten til Care og deres arbeid for at fattige kvinner i noen av verdens mest sårbare områder skal få tjene sine egne penger, bestemme over egen kropp og gjøre sin stemme hørt i samfunnet.

Bli med!

Ved å bli bøssebærer kan du være med å bidra til at flere kvinner skal få mulighet til å tjene sine egne penger, bestemme over egen kropp og få sin stemme hørt.
Det er også mulig å melde seg som bøssebærer ved å ringe 02025, eller registrere seg på blimed.no

Fakta om TV-aksjonen NRK

– Det offisielle tidspunktet for bøssebæringen er mellom 16:00 – 18:00 søndag 20. oktober
– Merk at du må ha fylt 18 år for å kunne registrere deg som bøssebærer. Vi oppfordrer allikevel til å ta med barna.
– Dersom dere ønsker å gå to eller flere sammen, er det tilstrekkelig at èn av dere registrerer dere som bøssebærer.
– TV-aksjonen NRK har blitt arrangert én søndag i oktober hvert år siden 1974. I år går TV-aksjonen av stabelen 20. oktober.
– Årets TV-aksjon går til CAREs arbeid for kvinners rettigheter. 400 000 kvinner skal få mulighet til å tjene sine egne penger, bestemme over egen kropp og få sin stemme hørt.
– TV-aksjonen NRK er verdens største innsamlingsaksjon. Hvert år besøker 100 000 bøssebærere samtlige av Norges 2,3 millioner hjem.
– Over 7 000 frivillige jobber fram mot aksjonsdagen for å mobilisere 100 000 bøssebærere.
– Siden 1974 har det norske folk samlet inn over ni milliarder kroner som har gitt titalls millioner mennesker livsviktig hjelp.