Den første høstmåneden er i gang, og høstferien nærmer seg. Bruk opplevelseskartet for nye Holmestrand til å oppdage hva området har å by på!

Opplevelseskart for nye Holmestrand

Den nye kommunen har en lang kystlinje, mye innland og mange naturopplevelser å by på. Opplevelseskart er utviklet med tanke på å gi deg en smakebit av noen av opplevelsene du kan få i hele kommunen, og er kategorisert i aktiviteter, steder å besøke, anbefalte opplevelser, vannaktiviteter og historiske aktiviteter.
Mesteparten av aktivitetene foregår utendørs, og passer godt til høstaktiviteter! Butikker, arrangementer og restauranter er ikke med i kartet.

På ene siden er et forenklet kart markert med tall/farger og navn. På andre siden finner du noe mer utfyllende informasjon om enkelte av stedene. Og det du skulle mangle av informasjon på selve kartet kan du finne ved å sjekke ut visitholmestrand.no, ut.no eller ved å google.

Her er kartet:

Her finner du kartet på nett

Kopier av kartet finner du på bibliotekene og på rådhusene.

Del dine gode minner fra høsten

Vi ønsker at du skal bli med i jakten, og dele det som skaper gode minner for deg. Hvis du jakter på en opplevelse fra kartet – så ta bilder eller film, og del din opplevelse på Instagram og/eller Facebook og merk med #JaktenPåHolmestrand. Da kan du også hjelpe andre innbyggere med å finne de gode opplevelsene. På @JaktenPaHolmestrand repostes enkelte bilder som innlegg og på Instagram stories.

Følg Jakten på Holmestrand på Instagram her