Hvordan skal det nye ordførerkjedet se ut? Nå legges et forslag frem for fellesnemnda.

TG design skal designe det nye ordførerkjedet

I mai inviterte kommunevåpengruppen tre tilbydere til å levere tilbud for produksjon og utarbeidelse av nytt ordførerkjede, Søderlund design, TG design og Th. Marthinsen. TG design er tilbyderen som ble valgt. Gruppen legger nå frem midlertidig skisse utarbeidet i samarbeid med tilbyder. Kjedet består av 6 motiver og en dåse bak på kjedet som inspirert fra Sande sitt ordførerkjede. Kjedet skal være minimalistisk og tidløst.

Saken blir behandlet i Fellesnemnda

Skissen legges fram for Fellesnemnda 5. september for å få tilbakemeldinger fra medlemmene i Fellesnemnda. Endelig skisse skal godkjennes 9. oktober før kjedet går til produksjon. Kjedet skal være klart til 01.01.2020.

Se saken her og midlertidig skisse
Se hele sakskartet til Fellesnemnda 5. september her