Vi nærmer oss sammenslåingen av Holmestrand og Sande. Fra 10. august er det 20 uker til vi blir en kommune. Vi teller ned mot sammenslåingen ved hjelp av 20 arrangementer som starter allerede 10. august med kunstnerutstilling og fronting av kommunevåpenforslag på Eidsfoss og Duathlonet Hof toppers.

20 arrangementer på 20 uker

På siden 20 markeringer til 2020 på nykommune2020.no finner du informasjon om alle de 20 arrangementene du kan oppleve i høst. Det blir konserter, forestillinger, historier, aktiviteter, allsang, treff og turer.

Her kan du finne forslag til:
– Aktiviteter for hele familien
– Konserter
– Avkobling og moro
– Muligheten til å lære noe nytt

Er du nysgjerrig på å se alle kommunevåpenforslagene?

Nå på lørdag kan du delta på Hof toppers eller dra til Eidsfoss når ca. 25 kunstnere fra den nye kommunen og 588 kommunevåpen forslag holder inntog.

Les mer her om alle arrangementene i 20 til 2020