Et splitter nytt innbyggermagasin finner i disse dager veien hjem til postkassene til innbyggere i Sande og Holmestrand kommuner samt husstander som blir grensejustert fra Re.

Det vil også være tilgjengelige eksemplarer på bibliotekene og rådhusene. Vi håper magasinet både gleder og informerer deg om aktuelle temaer relatert til kommunesammenslåingen.

Les innbyggermagasinet på nett

Nye Holmestrand er Hof, Sande og Holmestrand

Nye Holmestrand kommune vil i 2020 bestå av Hof, Sande og Holmestrand. Den nye kommunen har en lang kystlinje, mye innland og mange naturopplevelser å by på. Denne sommeren kan du utforske din fremtidige nye kommune, og jakte på de gode minnene sammen med venner og familie.

Opplevelseskart for nye Holmestrand

Vedlagt i magasinet finner du også en overraskelse – noe vi håper du kan ha glede og nytte av, og som er til hjelp for at du som innbyggere skal bli kjent med hele den nye kommunen din: et opplevelseskart.
Kartet er utviklet med tanke på å gi deg en smakebit av noen av opplevelsene du kan få i hele kommunen. Opplevelsene er kategorisert i aktiviteter, steder å besøke, anbefalte opplevelser, vannaktiviteter og historiske aktiviteter. Arrangementer, restauranter og butikker er ikke med i opplevelseskartet.

Bli med på jakten

Vi ønsker at du skal bli med i jakten på gode opplevelser, og dele det som skaper gode minner for deg. Hvis du jakter på en opplevelse fra kartet – så ta gjerne bilder eller film, og del din opplevelse på Instagram og/eller Facebook og merk med #JaktenPåHolmestrand. Da kan du også hjelpe andre innbyggere med å finne de gode opplevelsene.

Innspill til innbyggermagasinet?

Ris, ros, og tips om hva dere vil lese om i neste nummer som kommer i november/desember kan sendes på e-post til post@nykommune2020.no