Den nye kommunen har en lang kystlinje, mye innland og mange naturopplevelser å by på. Denne sommeren kan du utforske din fremtidige nye kommune, og jakte på de gode minnene sammen med venner og familie.

Opplevelseskart for nye Holmestrand

I uke 24 ble innbyggermagasinet sendt ut til husstander i Sande, Holmestrand og fremtidige innbyggere etter grensejustering i Re. Inni magasinet er et opplevelseskart. Det er utviklet med tanke på å gi deg en smakebit av noen av opplevelsene du kan få i hele kommunen. Opplevelsene er kategorisert i aktiviteter, steder å besøke, anbefalte opplevelser, vannaktiviteter og historiske aktiviteter.
Mesteparten av aktivitetene foregår utendørs. Butikker, arrangementer og restauranter er ikke med i opplevelseskartet.
På ene siden er et forenklet kart markert med tall/farger og navn. På andre siden finner du noe mer utfyllende informasjon om enkelte av stedene. Og det du skulle mangle av informasjon på selve kartet kan du finne ved å sjekke ut visitholmestrand.no, ut.no eller ved å google

Bli kjent med det som fra 2020 blir den nye kommunen din!
Kopier av kartet finner du på bibliotekene og på rådhusene.
Her finner du kartet på nett

Gode opplevelser gir gode minner

Vi ønsker at du skal bli med i jakten, og dele det som skaper gode minner for deg. Hvis du jakter på en opplevelse fra kartet – så ta bilder eller film, og del din opplevelse på Instagram og/eller Facebook og merk med #JaktenPåHolmestrand. Da kan du også hjelpe andre innbyggere med å finne de gode opplevelsene.
På @JaktenPaHolmestrand repostes enkelte bilder som innlegg og på Instagram stories. #JaktenPåHolmestrand
Følg Jakten på Holmestrand på Instagram her
Familien Paulsen Walderhaugs jakt
I magasinet kan du være med på familien Paulsen Walderhaug sin søndagstur en dag i mai. Familien testet ut noen av opplevelsene på kartet, og jakten på Holmestrand tok dem gjennom Hof, Sande og Holmestrand på dresintur, fisketur og øytur.

Les mer om innbyggermagasinet

Tusen takk til Tønsberg jeger og fisk og Museumsforeningen Vestfold Privatbaner for deres bidrag til familien Paulsen Walderhaugs søndagstur.