En dag i mai testet familien Paulsen Walderhaug ut opplevelseskartet for nye Holmestrand.
Tidligere i våres søkte vi en sporty familie som ønsket å teste ut opplevelser i nye Holmestrand. Familien Paulsen Walderhaug ble trukket fra søkerne, og Eirik på 38 år, Lene på 33, Margrete på 8, Bernhard på 4,5 og Ingeborg 2,5 år gjorde seg klare for å gjeninnføre søndagsturen.

Litt om familien

Lene er fra Hof, men bodde ti år i Trondheim. Der traff hun Eirik som opprinnelig er nordfra. I 2014 flyttet de sørover og kjøpte Lenes foreldres hus i Hof. De sier som Christine Koht: «Livet er for kort til ikke å bo i Vestfold».
Familien testet ut noen av opplevelsene på kartet, og jakten på Holmestrand tok dem gjennom Hof, Sande og Holmestrand på dresintur, fisketur og øytur.
Tusen takk til Tønsberg jeger og fisk og Museumsforeningen Vestfold Privatbaner for deres bidrag til familien Paulsen Walderhaugs søndagstur!

Test ut opplevelser i nye Holmestrand du også!

Opplevelseskartet er utviklet med tanke på å gi deg en smakebit av noen av opplevelsene du kan få i hele kommunen. Opplevelsene er kategorisert i aktiviteter, steder å besøke, anbefalte opplevelser, vannaktiviteter og historiske aktiviteter.

Bli kjent med det som fra 2020 blir den nye kommunen din!

Her finner du kartet på nett
Kopier av kartet finner du på bibliotekene og på rådhusene, og lå inne i innbyggermagasinet som innbyggere fikk i postkassene sine medio juni.

#JaktenPåHolmestrand

Vi ønsker at du skal bli med i jakten, og dele det som skaper gode minner for deg. Hvis du jakter på en opplevelse fra kartet – så ta bilder eller film, og del din opplevelse på Instagram og/eller Facebook og merk med #JaktenPåHolmestrand. Da kan du også hjelpe andre innbyggere med å finne de gode opplevelsene.