Har du lyst til å lære mer om data-, mobil- eller nettbrettbruk? Da kan du besøke et av bibliotekene i Holmestrand kommune.
Vi vil gjerne hjelpe deg til å bli tryggere i bruken av data og andre teknologiske hjelpemidler, enten det gjelder e-post, nettbank, selvangivelse eller spill. Kontakt Holmestrand, Hof eller Sande bibliotek for å bestille tid til digital veiledning. Du kan komme alene eller med en gruppe på maks 5 personer. Gi oss gjerne et hint om hva dere ønsker veiledning i.

Vi kan veilede i blant annet:

• Velferdsteknologi
• PC / Mac
• Mobiltelefon / smarttelefon
• Nettbrett

Åpningsarrangement for Digihjelp 11. og 12. juni

Det skal være åpningsarrangement for Digihjelp i Holmestrand 11. juni kl. 11.00-12.00 og i Sande 12. juni kl. 11.00-12.00 på bibliotekene.
Veiledere, velferdsteknologiteamet og frivillighetskoordinator Ragnhild Breivik vil være til stede og fortelle om tilbudet, og det vil bli servert kaffe og litt mat
Alle er velkomne!

Plakat for Digihjelp

Hvordan benytte tilbudet?

Digihjelp er mandager klokken 11-13 på Holmestrand bibliotek, og onsdager klokken 11-13 på Sande bibliotek. Tilbudet er åpent for alle, og det er lagt opp til booking av timer.

Kontakt et av bibliotekene for å booke tid enten i Holmestrand eller Sande. En time er ca. en halvtime, men det kan utvides etter behov. Du kan også komme innom når det er Digihjelp, men det lønner seg å booke tid for å være sikret nok tid.

Holmestrand bibliotek: biblioteket@holmestrand.kommune.no, 33 05 95 70
Sande bibliotek:
sande.bibliotek@sande-ve.kommune.no, 33 78 70 60

NB: I hele juli er det ferie, med oppstart igjen i august.

I løpet av oktober/november kommer også tilbudet på biblioteket i Hof. Det er fullt mulig for alle innbyggere i både Hof, Sande og Holmestrand og benytte tilbudet på alle bibliotekene.