13., 14., og 15. mai arrangeres det allmøter i Hof, Sande og Holmestrand for alle ansatte i nye Holmestrand.

På allmøtene holder prosjektrådmann Hans Erik Utne en presentasjon, og besvarer spørsmål i forbindelse med kommunesammenslåingen.

Temaene i allmøtene utover kommunesammenslåingen, er blant annet seniorpolitikk, kommunikasjon, systemer, og svar på spørsmål fra ansatte som kom inn i forbindelse med en spørreundersøkelse sendt ut i forkant av møtene.

Allmøtene er et tiltak i prosessen om å informere, involvere og trygge ansatte i forbindelse med kommunesammenslåingen.

Hof først ut

Mandag startet første allmøte for ansatte, og det ble en mindre forsamling som møtte på Hof kultursal, blant annet tillitsvalgte, ansatte fra kommunalteknikk og Hof skole. Tirsdag 14. er det allmøte i Sande, og 15. holdes møtet i Holmestrand.