Sande og Holmestrand har blitt medlem av Visit Vestfold-fellesskapet og en del av profileringen ut mot turistmarkedet.
I april ble næringsaktører, lag og foreninger og interesserte invitert til lanseringsfest av nettsiden Visit Holmestrand. Les mer om lanseringen her
Det var et godt oppmøte, og en fin presentasjon av Visit Vestfold, Visit Holmestrand, og hvilke muligheter fellesskapet har for aktører i området.

Offisiell reiseguide for Holmestrand og Sande

Visitvestfold.com er den offisielle reiseguiden for Vestfold. Destinasjonsselskapet har som mål at folk skal finne det en trenger for et innholdsrikt opphold i Vestfold. Med medlemskapet er nå Sande og Holmestrand en del av profileringen ut mot turistmarkedet.

Sjekk ut Visit Vestfold her

Bedrifter oppfordres til å melde seg inn

Reiselivsrelaterte bedrifter i Sande og Holmestrand oppfordres til å melde seg inn i Visit Vestfold.
Ved innmelding i Visit Vestfold vil bedrifter få full eksponeringsmulighet i Visit Vestfold, med videre publisering på visitnorway og visitosloregion.

Som medlem har man tilgang på kurs for kompetanseløft, og invitasjon til å ta del i medlemsaktiviteter som en del av et større fellesskap.

Her er informasjon om hva et bedriftsmedlemskap i Visit Vestfold innebærer