Vi søker en familie fra Hof,- Sande,- eller Holmestrandsområdet som kunne tenke seg å bruke en lørdag tidlig i mai til å teste ut opplevelser i nye Holmestrand!

Vi legger programmet – deres oppgave er å teste ut opplevelsene, og dokumentere det med bilder og notere betraktninger om hvordan dere synes opplevelsene er. Familiens dag vil komme på trykk i innbyggermagasinet som går ut til innbyggere i juni.

Så om dere har lyst på en litt annerledes lørdag, har tid og lyst, og liker og ta bilder – så kan dette være noe for dere!
Høres dette ut som noe for din familie, eller noe du kjenner?

Send en e-post til post@nykommune2020.no med en kort beskrivelse av hvem dere er, og hvorfor dere har lyst til å være med på dette!

Spørsmål kan også rettes på den e-posten, eller til kommunikasjonsrådgiver Suzy Haugan på suzy.haugan@holmestrand.kommune.no