Velkommen til lansering av Visit Holmestrand på Holmestrand bibliotek den 9. april.

Du inviteres til lanseringsfest

Sande og Holmestrand har blitt medlem av Visit Vestfold-fellesskapet og en del av profileringen ut mot turistmarkedet. Visitvestfold.com er den offisielle reiseguiden for Vestfold. Destinasjonsselskapet har som mål at folk skal finne det en trenger for et innholdsrikt opphold i Vestfold.
Næringsaktører, lag og foreninger og interesserte inviteres til lanseringsfest av Visit Holmestrand den 9. april kl. 19.00 på Holmestrand bibliotek.. Det vil bli underholdning og lett servering. Arrangementet varer ca. 1 time. Arrangementet ligger på Facebook.

Program for Visit Holmestrand:

– Næringssjefen innleder
– Info om Visit Holmestrand sine nettsider
– Visit Vestfold informerer:
– Hvorfor være medlem?
– Arrangementkalenderen: Kriterier og praksis!