Til prosjektet 20 til 2020 søkes nå deltagere til en komité som skal være med å plukke ut hvilke arrangementer fra søknadene som skal gjennomføres, koordinere arrangementene, og ellers gjøre en frivillig innsats i prosjektet.
Om du ønsker å være med på et historisk prosjekt, og har lyst til å være med å bidra og ha det gøy med forberedelsene, så er dette noe for deg. Komitéarbeidet er frivillig, og ikke lønnet.

20 til 2020 er nedtelling til ny kommune

I 2020 slår Sande og Holmestrand kommuner seg sammen. 20 arrangementer eller temaer som markerer kommunesammenslåingen skal gjennomføres i perioden 10. august til 31. desember, og prosjektet heter 20 til 2020. Lag, foreninger og interesserte i begge kommuner kan søke om å være en av 20 til 2020, med arrangementer eller temaer som legger opp til samarbeid og opplevelser over kommunegrensense. Les mer om 20 til 2020 her

For og av innbyggere

Aktivitetene innen «20 til 2020» skal være mest mulig for og av innbyggerne. Komiteen sammensettes av ildsjeler fra alle bygdene i den nye kommunen. Har du lyst? Da kan du ta kontakt med kultursjef Gertruud Kunst på:
gertruud.kunst@holmestrand.kommune.no

gertruud.kunst@sande-ve.kommune.no