– Kultur og aktiviteter kan ofte fungere som lim i samfunnet. Det er vel den typen lim vi nå trenger for å lime innbyggerne i Sande og Holmestrand sammen, sier kultursjef Gertruud Kunst, og inviterer alle lag, foreninger og interesserte i Holmestrand og Sande til høstens store nedtelling.

20 arrangementer eller temaer som markerer kommunesammenslåingen skal gjennomføres i perioden 10. august til 31. desember, og prosjektet heter 20 til 2020.

Arrangementet gir ekstra tilskudd

Tidligere i år har det gått ut en invitasjon til lag og foreninger i Sande og Holmestrand om hvordan man kan bli arrangør.  Foreningene kan begynne å legge inn søknad om å bli en av 20 til 2020, og søknadsfristen er 29. april kl.09.00. Arrangementene eller aktivitetene som plukkes ut, vil kunne få ekstra tilskudd.

Vil dere være en av de 20 til 2020?

Mange foreninger allerede har begynt å tenke på mulighetene en større kommune gir. Noen har blitt kjent med søsterorganisasjonen i den andre kommune, andre har arrangert noe i fellesskap allerede. Kultursjefen håper mange lag, foreninger og interesserte har lyst til å være med på fellesprosjektet.

Arrangementet må være større enn dere selv

Alle foreninger eller organisasjoner som ønsker å arrangere en aktivitet, en forestilling, en konsert, en tur, eller hva det måtte være, som vil involvere innbyggerne fra begge kommunene kan søke om å bli en av 20 til 2020.

Kriterier for å kunne bli med er:
• Det må foregå fortrinnsvis mellom 10. august og 31. desember 2019
• Arrangementet må vær større enn dere selv og det dere pleier å gjøre
• Dere må samarbeide over kommunegrensen

Søk her for å bli en av de 20 til 2020