31. januar kom det ett nytt kulturprogram i posten til innbyggere i Holmestrand og Sande kommuner. Kulturprogrammet inneholder 32 sider med mange flotte kulturtilbud, alt fra konserter til filosofiske samtaler. Her har du muligheten til å oppleve noe nytt, kanskje endelig få litt kvalitetstid med din beste venn eller oppleve nabokommunen på en litt annen måte?

Tilbud for alle

Kulturprogrammet inneholder tilbud som konserter, forestillinger, historier, allsang, dikt, filosofiske samtaler, film, festivaler, treff og turer. Her er det tilbud som kan benyttes av både store og små. For eksempel kan du med deg ditt barn på snipp, snapp, snute lørdag 6. april på Sande bibliotek, eller kanskje vil du ta med deg vennegjengen din ut på Holmestrand kulturfestival 15 til 23. juni? Hvis du vil gjøre noe mer aktivt kan du delta på friluftstreff den 24. august på Eidsfoss. Vår anbefaling til deg: Benytt deg av tilbudene, sett opp i kalenderen det du synes høres morsomt ut!

Se kulturprogram 2019 her