Er du over 65 år, litt ustø og redd for å falle? Går du mindre ute enn før, eller merker at beina ikke er så sterke lenger? Da kan Sterk og stødig være noe for deg!

Gruppetrening for seniorer

Holmestrand og Sande kommuner har et tilbud om gruppetrening for seniorer, hvor balanse og styrke i beina er i fokus. Målgruppen for sterk og stødig grupper er hjemmeboende eldre som klarer seg godt i eget hjem uten særlig bistand fra kommunen. For å melde deg på gruppetrening trenger du ikke å ha trent noe særlig før, men du må kunne gå innendørs uten hjelpemidler.

Sterk og stødig i Sande

Treningen foregår på det store Gule Huset i Sande. Adressen er Hagaveien 15. Per nå er det ingen ledige plasser, men ta kontakt om du er interessert. Det vil være mulighet for å sertifisere nye instruktører til våren.

Er sterk og stødig noe for deg?
Lurer du på om Sterk og Stødig kan være noe for deg, eller ønsker du å melde din interesse for tilbudet i Sande?
Kontakt:  Ingebjørg L. Kyrdalen, 46 90 03 81, friskliv@sande-ve.kommune.no

Sterk og stødig i Holmestrand

I Holmestrand er det tre grupper. Første gruppe trener på Filadelfia og starter kl. 10.00 hver onsdag fram til 15.mai. Her skal Marit Øvstaas være den frivillige sertifiserte kurslederen. Per nå er det ingen ledige plasser, men det er mulighet for å sette seg på venteliste. Den andre gruppa trener på Sundbyfoss kl. 10. 30. Her er Jette Anholt frivillig og sertifisert kursleder.
Torsdag 31. januar kl. 13.15 starter den tredje Sterk og Stødig –gruppa opp i Holmestrand, på Kjærsenteret. Her er det 15 deltakere og Ingebjørg L. Kyrdalen er instruktør.

Er Sterk og Stødig noe for deg?
Lurer du på om Sterk og Stødig kan være noe for deg, eller ønsker du å melde din interesse for tilbudet i Holmestrand?
Kontakt: Grethe Hyllseth, 47 63 70 26,  grethe.hyllseth@holmestrand.kommune.no

Sterk og stødig har en deltakerkontigent på 300,- per halvår både i Holmestrand og Sande.

Har du lyst til å bli instruktør?

Prosjektet Sterk og stødig har behov for flere frivillige instruktører i både Sande og Holmestrand som har interesse for og lyst til å lede treningsgrupper for eldre. Potensielle instruktører vil få opplæring i form av et tredagers kurs i mai/juni 2019, i tillegg til kurs i førstehjelp.

Ta kontakt med Grethe Hyllseth eller Ingebjørg L.Kyrdalen hvis du ønsker å bli instruktør.