Bibliotekene i Sande, Hof og Holmestrand inviterer inn barn til å tegne sitt forslag til nytt kommunevåpen for nye Holmestrand.

Om ett år er Hof, Holmestrand og Sande EN kommune. Den nye kommunen skal hete Holmestrand.
Vi er på jakt etter nytt kommunevåpen til nye Holmestrand kommune (Hof, Sande og Holmestrand). Alle er invitert til å levere inn sitt bidrag, og vinnerforslaget mottar heder, ære og kr. 25 000,-

7. februar er siste frist

Ark, tusjer og postkasse for innlevering finner man til barna på bibliotekene. Det er mulighet for å tegne og levere inn frem til 7. februar.

Brit J Døvle Larssen og Ruth Melina Killingstad Haugen på Sande bibliotek (til venstre på bildet), Trine Bergstå på Holmestrand bibliotek, og Jorun Lian og Anne Landsverk Vestskogen på biblioteket i Hof ønsker alle barn velkommen til tegnestund!

Der gode minner skapes

Tema for konkurransen er «Der gode minner skapes». Her er noen bilder på hva som kan lage gode minner i nye Holmestrand:

Juryen vil først velge finalister, og da vil finalistene som er tegnet for hånd – rentegnes av designer.
Vil du lese mer om konkurransen, eller er du voksen og vil levere inn ditt forslag?

Les mer på nykommune2020.no

Har du spørsmål om konkurransen?

Spørsmål kan rettes til:

Suzy Haugan, kommunikasjonsrådgiver, suzy.haugan@holmestrand.kommune.no, 472 37 572.
Linn Kristine Johansen, prosjektkonsulent nykommune2020
,
linn.kristine.johansen@holmestrand.kommune.no, 920 94 705.