Et nytt kommunevåpen for den nye kommunen skal utformes. Til hjelp i utformingen av kommunevåpenkonkurransen inviterte vi innbyggere og interesserte til å jakte på nye Holmestrand kommune sin identitet, og dele bildene med oss med emneknaggen #JaktenpåHolmestrand.

Jakten på Holmestrand ble lansert av kommunevåpengruppa i oktober.

Der gode minner skapes

138 bidrag ble postet på Instagram/facebook eller sendt inn på e-post innen fristen kommunevåpengruppa hadde satt, som var 26. november. Kommunevåpengruppa valgte ut fra de innsendte bildene – og resultatet ble et moodboard til inspirasjon, og et konsept for konkurranseutlysningen om å utforme et nytt kommunevåpen. Tema for konkurransen ble «Der gode minner skapes».

12 bilder ble valgt ut av kommunevåpengruppa, og de som har tatt bildene er: Eline Hauger, Lene Paulsen Walderhaug, Siri Slethei Rustad, May Jorun Bjølgerud, Anna Xing Molteberg, Line Katrin Muri Nesje, Roy Stranna, Jessica Alice Roso og Jakob Rude Øvstaas.

Tusen takk til alle som har bidratt!

Fotografer

Øverst Bilde 1 fra venstre: Eline Hauger
Bilde 2: Lene Paulsen Walderhaug
Bilde 3: Siri Slethei Rustad
Bilde 4: May Jorun Bjølgerud

Bilde 5: Lene Paulsen Walderhaug
Bilde 6: Anna Xing Molteberg
Bilde 7: Line Katrin Muri Nesje
Bilde 8: Roy Stranna

Bilde 9: Jessica Alice Roso
Bilde 10: Roy Stranna
Bilde 11: May Jorun Bjølgerud
Bilde 12: Jakob Rude Øvstaas

Nå er konkurransen om nytt kommunevåpen utlyst, og alle er velkommen til å levere inn sitt bidrag!

Les mer om konkurransen her