Forrige uke var det ungdommer fra Hof, Sande og Holmestrand som gjestet Instagram-kontoen «Jakten på Holmestrand». De viste frem poenger og stemninger fra området på hver sin måte, og bidro i jakten på identiteten til nye Holmestrand.

Hedda Wike fra Hof, tilknyttet Ungdomsrådet startet uken. Hun jaktet på identiteten til nye Holmestrand blant annet ved å spørre annen ungdom hva som er bra med området.

Neste ut var Eline Hauger i fra Sande, også tilknyttet Ungdomsrådet. Hun jaktet på identiteten til nye Holmestrand fra en ung sitt perspektiv.

Sist ut var Anders Mathias Rønneberg fra Holmestrand som jaktet, og delte bilder på kontoen. Han jaktet på identiteten til nye Holmestrand ved å ta oss med på en helt vanlig lørdag.

Takk til alle som jakter!

Takk til alle som tar nye bilder, eller merker gamle bilder med #jaktenpåholmestrand og deler på Instagram eller facebook eller sender oss på e-post.

Vi ønsker bidrag fra innbyggere

Det er åpent for alle å komme med sitt bidrag å dele med emnetaggen #jaktenpåholmestrand. Bidrag kan legges på facebook/Instagram eller sendes på e-post post@nykommune2020.no. På vår brukerkonto poster vi noen av bidragene som innlegg og på Instagram stories.

Jakten på den nye kommunen Holmestrand fortsetter inn i 2019, men allerede 26. November vil bildene som er merket bli med inn i vurderingen om å være endel av konkurranseutlysningen til nytt kommunevåpen for Holmestrand og Sande!

Bruk helgen til å intensivere jakten på små og store opplevelser, ord eller annet du mener beskriver området, og forteller noe om identiteten til Hof-, Holmestrand-, og Sandeområdet.

Følg Instagramkontoen @Jaktenpaholmestrand og del bilder merket #jaktenpåHolmestrand

Jakten på Holmestrand – unge eier kontoen

Jakten på Holmestrand er i gang

Jakten på Holmestrand