Denne uka er det ungdommer som gjester Instagram-kontoen «Jakten på Holmestrand». De skal jakte på identiteten til nye Holmestrand kommune.

Hedda Wike, tilknyttet Ungdomsrådet starter uken. Hun er bosatt i Hof, og vil eie kontoen mandag til onsdag, og jakte på identiteten til den nye kommunen. Neste ut er Eline Hauger i fra Sande. Til slutt er det Anders Mathias Rønneberg som skal jakte og dele bilder på kontoen.

Du kan følge deres jakt på instagramkontoen @Jaktenpaholmestrand og #jaktenpåHolmestrand

Jakten på en identitet

Hva handler jakten om? Nye Holmestrand kommune vil bestå av Hof, Sande og Holmestrand. Men hva er identiteten til nye Holmestrand? Hva er fellesnevnerne for områdene, hva forener og er typisk for nye Holmestrand?
Kommunevåpengruppa har invitert innbyggere og interesserte til å jakte på det spesielle og fine i den nye kommunen vår. Det kan være en farge, en følelse, et ord, eller kanskje en opplevelse? Her er det åpent for å være kreativ. Vi ønsker at du skal bli med i jakten, og gi innspill på hva som kan representere identiteten til den nye kommunen.

Vi ønsker bidrag fra innbyggere

Instagramkontoen drives av ungdommer denne uken, men det er åpent for alle å komme med sitt bidrag å dele med emnetaggen #jaktenpåholmestrand. Bidrag kan legges på facebook/Instagram eller sendes på e-post post@nykommune2020.no. På vår brukerkonto poster vi noen av bidragene som innlegg og på Instagram stories.

Bidrag gitt innen 26. november vil være med i betraktning om å bli en del av konkurranseutlysningen for nytt kommunevåpen.

#JaktenPåHolmestrand