Nye Holmestrand kommune vil bestå av Hof, Sande og Holmestrand. Men hva er identiteten til nye Holmestrand? Hva er fellesnevnerne for områdene, hva forener og er typisk for nye Holmestrand?
Kommunevåpengruppa har invitert innbyggere og interesserte til å jakte på det spesielle og fine i den nye kommunen vår. Det kan være en farge, en følelse, et ord, eller kanskje en opplevelse? Her er det åpent for å være kreativ.

Bidragene tikker inn

Og bidragene tikker inn. Flere poster bilder av vakre naturopplevelser og kontakten med uterommet.

Sjekk #JaktenPåHolmestrand på Instagram. På vår brukerkonto poster vi noen av bidragene som innlegg og på Instagram stories.

Bli med på jakten!

Vi ønsker at du skal bli med i jakten, og gi innspill på hva som kan representere identiteten til den nye kommunen. Ta bilde eller film, og del på Instagram og/ eller Facebook og merk med #JaktenPåHolmestrand eller send ditt bidrag til post@nykommune2020.no.
Bidrag gitt innen 26. november vil være med i betraktning om å bli en del av konkurranseutlysningen for nytt kommunevåpen.

Innsendte bidrag vil bli postet på vår Instagramkonto @Jaktenpaholmestrand. Vi gjør oppmerksom på at bilder/film lagt ut med emneknaggen #JaktenPåHolmestrandogså kan bli repostet på vår Instagramkonto.

#JaktenPåHolmestrand