Et nytt kommunevåpen for den nye kommunen skal utformes. Til hjelp i utformingen av kommunevåpenkonkurransen inviteres nå innbyggere og interesserte til å jakte på nye Holmestrand kommune sin identitet.

Nye Holmestrand kommune vil bestå av Hof, Sande og Holmestrand. Men hva er identiteten til nye Holmestrand? Hva er fellesnevnerne for områdene, hva forener og er typisk for nye Holmestrand?

Jakten på en identitet

Vi inviterer innbyggere og interesserte til å jakte på det spesielle og fine i den nye kommunen vår. Det kan være en farge, en følelse, et ord, eller kanskje en opplevelse? Her er det åpent for å være kreativ.

– En spennende del av kommunesammenslåingen starter nå. Kommunevåpengruppa ønsker et bredt engasjement fra innbyggerne i begge kommunene, sier leder av kommunevåpengruppa Thorleif Jacobsen.

I første omgang ønsker kommunevåpengruppa innspill fra innbyggere på hva som kan representere identiteten til den nye kommune.

Post ditt bidrag med #JaktenPåHolmestrand

Ta bilde eller film, og del på Instagram og/ eller Facebook og merk med #JaktenPåHolmestrand eller send ditt bidrag til post@nykommune2020.no.
– Dette vil danne grunnlaget for konkurransen om å utforme et nytt kommunevåpen, og den konkurransen blir utlyst i desember, forteller Jacobsen.

Bidrag vil brukes inn i forarbeidet til utarbeidelsen av nytt kommunevåpen, og til arbeidet med sammenslåingen av kommunene frem til 2020.
Innsendte bidrag vil bli postet på vår Instagramkonto @Jaktenpaholmestrand. Vi gjør oppmerksom på at bilder/film lagt ut med emneknaggen #JaktenPåHolmestrand også kan bli repostet på vår Instagramkonto.

Post/send oss ditt bidrag innen 26. november
#JaktenPåHolmestrand

Kommunevåpengruppen

Bakerst fra venstre: Rådmann i Sande Olav Grande (administrativ ressurs) Bak fra venstre: Tor Erling Mæhlum Olsen, Thorleif Jacobsen, Paul Gregersen Foran fra Venstre; Jannicke Tærud, Ben Kulleseid, Christina Berg