Kommunalsjefer, virksomhetsledere, tjenesteledere og rådgivere for Helse og velferd i Sande og Holmestrand kommuner deltok på dagsseminar den 13. juni.

Temaet var Tillitsbasert ledelse med en flott ramme på Eidsfoss Hovedgård.

Seminaret ble innledet med en rundreise i buss til alle nye og gamle tjenestesteder i Holmestrand fra 2020.

Seminardagen startet opp med busstur fra Holmestrand stasjon. Bussen kjørte rundt til alle tjenestestedene i Holmestrand, Sande og til slutt i Hof. Virksomhetslederne fortalte om tjenestene sine, mens det ble servert både kaffe og kanelboller til ivrige tilhørere.

I Eidsfoss ble det gjennomført en times guidet lokalhistorisk omvisning. Denne ble avsluttet med lunch i de ærverdige lokalene til Eidsfoss Hovedgård

Den ledelsesfaglige seminardelen ble innledet av Kommunalsjef Anne Marit Bakka, hvorpå alle virksomhetslederne presenterte seg og sine deltakende ledere.

Fredrik Holtan fra PwC innledet det faglige fordypningsarbeidet om Tillitsbasert ledelse. Seminaret på Eidsfoss den 13. juni er det av en seminarrekke som vil følges opp av to lederseminarer til høsten 2018. Det ble tid til både gruppearbeid, plenum-diskusjoner og kakeservering før bussen igjen satte snuten mot Holmestrand stasjon.